CultFood – соціальний проєкт з покращення культури харчування, заснований шеф-кухарем та кулінарним експертом Євгеном Клопотенко у 2017 році.

Автор проєкту, кулінарний експерт Євген Клопотенко наголошує: “Зміна культури харчування в Україні – це глобальний та довготривалий процес. У зв’язку з цим ми вирішили розпочати з молодого покоління українців. Саме в школі учні набувають вмінь та навичок, які використовують протягом усього життя, тому змінювати ставлення до їжі потрібно розпочати на етапі формування особистості. Через дітей ми можемо вплинути на їх батьків та оточення, таким чином охопивши всю Україну”.

Наразі, команда проєкту розвиває три напрями: “Нове шкільне харчування”, “Нова кулінарна освіта” та “Нове дошкільне харчування”.

ЗБІРНИК РЕЦЕПТУР СТРАВ ДЛЯ ХАРЧУВАННЯ ДІТЕЙ ШКІЛЬНОГО ВІКУ В ОРГАНІЗОВАНИХ ОСВІТНІХ ТА ОЗДОРОВЧИХ ЗАКЛАДАХ