Запорізький інститут економіки та інформаційних технологій запрошує учнів 8 – 11 класів та студентів, ввіреного Вам навчального закладу, взяти участь у щорічній науково-пошукової конференції «Хортицькі читання», яка відбудеться 13 квітня 2023 р.

Мета конференції.

Залучення студентської та учнівської молоді до науково-пошукової діяльності, вироблення у студентів та старшокласників навичок публічного представлення результатів своєї роботи, формування уміння вести дискусію та захищати основні положення досліджуваних проблем.

Учасники конкурсу.

Участь у конференції можуть взяти учні 8 – 11 класів шкіл, ліцеїв, гімназій, коледжів, професійних ліцеїв міста та області.

Умови проведення.

Для участі у конференції необхідно надати заявку та статтю до оргкомітету не пізніше 4 квітня 2023 року, оформлену згідно вимог (форми та вимоги додаються).  Заявки та статті надсилати за електронною адресою v.boiarintseva@econom.zp.ua з приміткою «Хортицькі читання».

Визначення переможців.

Переможці Конференції будуть визначені в кожній секції окремо та нагороджені пільговим навчанням у Фаховому коледжі економіки та інформаційних технологій чи Запорізькому інституті економіки та інформаційних технологій.

Знижки, що отримують призери та переможці Конференції, покривають від 20% до 100% від вартості навчання на весь період.

Статті, що будуть надані учасниками Конференції, будуть опубліковані в Електронному Науковому Журналі ЗІЕІТ окремим випуском.

Наукові керівники учасників Конференції отримають Сертифікат неформальної освіти ( 30 годин).

Координатори конференції:

– проректор з науково-педагогічної роботи та формування контингенту ЗІЕІТ Боярова Тетяна Олександрівна;

– директор коледжу ЕІТ Абрасимова Олена Петрівна. Контактна особа:

– модератор Конференції Боярінцева Валерія Олександрівна тел.: 239-90-03, 239-90-04, 050-029-58-12, 066-190-78-86.

Форма для заявки на участь