14 лютого 2023 року в онлайн-режимі відбулися урочистості з нагоди підведення підсумків відбіркового теоретико-практичного етапу першого (обласного) туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2023», який відбувався із 16.01.2023 по 31.01.2023 та нагородження його активних учасників.

Для участі в конкурсі зареєструвалися від Запорізької області  45 освітян з усіх номінацій, 43 – розпочали змагатися, зокрема: «Фізична культура» – 19, «Початкова освіта» – 18, «Основи здоров’я» – 4, «Захист України» – 2.

Цьогоріч конкурс проходить у складних умовах, однак попри численні повітряні тривоги, обстріли, відключення світла, щоденна кропітка робота запорізьких вчителів на освітньому фронті триває. Більш того, вони знайшли в собі сили, бажання проявити власну майстерність у конкурсі.

Організатор конкурсу – Департамент освіти і науки облдержадміністрації.

Організаційно-методичне забезпечення підготовки та проведення обласного конкурсу «Учитель року» здійснює комунальний заклад «Запорізький обласний інститут післядипломної педагогічної освіти» Запорізької обласної ради.

Зі словами привітань, вдячності та побажань нових звершень до учасників, організаторів конкурсу та членів журі звернулася директор Департаменту освіти і науки Запорізької обласної державної адміністрації, доктор економічних наук, професор, голова оргкомітету конкурсу  Людмила БУХАРІНА.

Вперше Подяками Департаменту освіти і науки Запорізької обласної державної адміністрації за активну участь у відбірковому теоретико-практичному етапі першого (обласного) туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2023» були відзначені учасники, які не потрапили до фіналу обласного туру.

Зворушливими та теплими були й слова від проректора з науково-методичної роботи КЗ «ЗОІППО» ЗОР, д.пед.н., професора, заступника голови оргкомітету, Олени ВАРЕЦЬКОЇ, керівників номінацій  «Початкова освіта», «Фізична культура» Олени НІКУЛОЧКІНОЇ, завідувача кафедри початкової освіти КЗ «ЗОІППО» ЗОР, к.пед.н., доцента, та Олени АКСЬОНОВОЇ, завідувача кафедри реабілітаційної педагогіки та здорового способу життя КЗ «ЗОІППО» ЗОР, к.пед.н., доцента, майстра спорту.

Присутні познайомилися із фіналістами обласного туру, побажали успіхів й творчих здобутків і перемоги.

Члени фахового журі та організатори висловили щиру подяку всім учасникам за їхній професіоналізм та талант навчати і навчатися.

ПЕРЕГЛЯНУТИ МОЖНА ЗА ПОСИЛАННЯМ 

 

photo1676450694photo1676450694 (1)photo1676450694 (2)photo1676450694 (3)