У День Святого Миколая, 19 грудня, відбулося урочисте відкриття головної новорічної ялинки у місті Запоріжжі. Найочікуваніша подія року для дітей та дорослих… Кожен з нас хотів би, щоб наступний Новий рік пройшов незабутньо, чарівно, неповторно.
Найкращі учні “Джерела” стали учасниками новорічного дійства-відкриття головної ялинки міста. Яскраві вогні на зимовій красуні запалив господар новорічних свят – Святий Миколай спільно з представниками міської влади. Місто наповнилось чарівною атмосферою Нового року та Різдва Христового.

Цікавим та яскравим стало це свято для дітей з величезною ялинкою, прикрашеною гірляндами, безліччю іграшок, тисячами яскравих ліхтариків, веселим хороводом навколо красуні-ялинки, солодкими подарунками, розважальною програмою, казковими героями.
Учні школи-інтернату “Джерело” отримали безліч незабутніх вражень та позитивних емоцій. Головна красуня-ялинка буде радувати запоріжців і дарувати святкову атмосферу. Сподіваємося, що цей передноворічний настрій у школярів нашої школи залишиться надовго.

Зустрічаючи Новий рік, побажаємо один одному любові, добра, здійснення найзаповітніших мрій, здоров’я, миру, радості, благополуччя, процвітання нашої країни! З Новим роком та Різдвом Христовим!

ГоловнаIMG_8947IMG_8963IMG_8981IMG_9006 (1)