Після карантинної перерви поновилися спортивні змагання серед учнів професійних (професійно-технічних) закладів освіти. На базі Запорізького професійного торгово-кулінарного ліцею відбувся фінал обласних змагань з настільного тенісу серед дівчат.

У боротьбі за нагороди взяли участь представниці п’яті закладів освіти:

  • ДНЗ Запорізький професійний правобережний ліцей
  • ДНЗ Запорізьке вище професійне училище “Моторобудівник”
  • ДНЗ Запорізьке вище професійне училище моди і стилю
  • ДНЗ Запорізький професійний торгово-кулінарний ліцей
  • ДНЗ Запорізький професійний ліцей сервісу

Переможниці минулорічних змагань, команда Запорізького вищого професійного училища моди і стилю, цього разу не лишили жодних шансів конкуренткам – дівчата переконливо  виграли  у всіх зустрічах, з солідним відривом по партіям 10:2.

А от на друге місце претендували одразу два колективи – «моторобудівники» та «кулінари», які торік також змагалися між собою за «срібло».  Обидві команди набрали однакову кількість очок, втім за результатом особистої зустрічі – друге місце у Запорізького ВПУ «Моторобудівник». Треті – учениці Запорізького професійного торгово-кулінарного ліцею. Цікаво, що розташування команд на п’єдесталі цілком повторило минулорічні змагання.

Грамоти та кубки переможцям та призерам змагань вручив начальник Запорізького обласного відділення комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти та науки України. Юрій Шепель.

Рівно за тиждень, на цьому ж спортивному майданчику силами поміряються чоловічі команди професійних (професійно-технічних) закладів освіти Запорізької області.

DSC_1032DSC_1052DSC_1056DSC_1060DSC_1074