У Запоріжжі,  як і у багатьох регіонах України підбили підсумки Всеукраїнського освітнього проєкту «Гостьовий онлайн-лекторій “Адміністративне право в умовах воєнного стану в Україні”»

Впродовж трьох місяців понад дві тисячі студентів мали унікальну можливість прослухали лекції юристів-практиків та відомих правознавців, які представили майже всі провідні вітчизняні освітні школи. Під час онлайн-зустрічей вони висвітлили практичні аспекти застосування положень новітнього законодавства у період дії правового режиму воєнного стану.

Запорізький регіон був представлений правознавцями юридичного факультету Запорізького національного університету. Директорка Департаменту освіти і науки Запорізької обласної військової адміністрації Людмила Бухаріна вручила сертифікати і подарунки учасникам, які долучилися до конкурсу. Як відзначила посадовиця, цей інноваційний проєкт має високу практичну значимість для якісної підготовки правників в сучасних умовах, а також доцільність подальшого активного впровадження відповідної практики.