У школі-інтернаті «Оберіг» систематично проводяться предметні тижні з метою розвитку пізнавальної активності учнів, їх творчих здібностей та заохочення до вивчення навчальних дисциплін.

Щорічно наприкінці лютого стартує «Тиждень математики та інформатики». Учням закладу відомо, що математику називають царицею наук, тому активних та ініціативних учасників було багато. Інформатику діти вважають одним із найулюбленіших шкільних предметів, тож із задоволенням виконували завдання, що пов’язані з новітніми інформаційними технологіями.

Педагогами було оформлено інформаційний стенд, а учні підготували виставку малюнків математичної тематики. Між учнями 5-10 класів були розподілені завдання відповідно до рівня їх навчальних можливостей. Проводилися веселі та пізнавальні перерви, під час яких учні мали змогу спробувати свої сили у розв’язуванні цікавих та незвичних завдань. Математичні ігри викликали неабиякий інтерес та допитливість у дітей. Для 5-7 класів учителі разом із старшокласниками підготували «Усний журнал», з якого діти дізналися про досягнення видатних математиків світу.

Наприкінці Тижня були підведені підсумки: учні висловили своє захоплення від ігрових форм роботи, поділилися позитивними емоціями, а найактивніші учасники отримали пам’ятні призи та грамоти.