Цьогоріч День захисника і захисниці України відзначатиметься по-особливому: наші оборонці щомиті, щодня на передових позиціях боронять і нас, і нашу державу. Любов, вдячність українців до них безмежна, небачена досі.

Виявом вдячної любові до наших захисників і захисниць напередодні їх свята стали виготовлені добрими руками колегіантів обереги, малюнки, зібрані смаколики, грошова допомога на придбання необхідного. І хоча навчання в колегіумі відбувається в онлайн режимі, юні вихованці, даруючи воїнам обереги, вкладають у них живу свою душу, свою віру в перемогу, щирі побажання здоров’я кожному.

Добре, що до передсвяткової акції Січового колегіуму долучилася ГО «Карітас-Запоріжжя» разом із о. Андрієм Бухваком та греко-католицької громадою Запоріжжя. Їхніми турботами зібрані колегіантами та працівниками закладу дарунки будуть передані за призначенням і принесуть радість не одному бійцю ЗСУ. А ще, кажуть, що зроблене дітьми справді стає оберегом для бійців. Вірмо в це – і неодмінно буде так! Хай наші захисники і захисниці знають: Січовий любить їх, Січовий вірить у них, Січовий чекає їх з перемогою над лютим звіром-ворогом.

Вдячні ГО «Карітас-Запоріжжя» та о. Андрію Бухваку за допомогу і співпрацю. Разом – до перемоги! Слава Україні!