Мати – найрідніша людина. Красу материнства в усі часи оспівували кращі художники й поети. І не випадково: від того, наскільки шанована в державі жінка, яка виховує дітей, можна визначити ступінь культури й благополуччя суспільства.

День матері – це день, коли ми вкотре можемо подякувати нашим мамам за усе те добре, що вони для нас зробили, за їх самопожертву і любов. 11 травня, коли вся країна святкує День матері, з кожного класу початкової ланки школи-інтернату «Джерело» лунали онлайн-вітання для матусь вихованців.

Щирі слова вдячності рідним ненькам, веселі сценічні етюди, репортажі з віртуальних виставок портретів, пісні та вірші отримали в подарунок матусі від своїх дітей. А класні кімнати перетворилися в майстерки з виготовлення листівок-привітань, на яких кожний візерунок, кожна квіточка та слово були наповненні дитячою любов’ю, вдячністю найріднішим людям на землі – мамам.

Учнівський колектив освітнього закладу щиро вітає зі святом усіх жінок, чиє ім’я – МАМА! Хай світлом і добром відгукуються у душах дітей ваші нескінченні турботи, терпіння, любов і відданість!

IMG_7828Головназображення_viber_2021-05-08_20-42-18зображення_viber_2021-05-11_14-43-46зображення_viber_2021-05-11_14-44-06