У суспільстві гасло «Здоров’я дітей – здоров’я нації!» повинно бути на першому місці, адже від здоров’я дітей залежить формування самої людини, громади, України.

Координатори Благодійного фонду в Україні Всеукраїнську благодійну акцію «Серце до серця» проводять вже втринадцяте, за останній рік вдалося зібрати понад трьох мільйонів гривень.

З 02 по 22 квітня 2018 року у всіх областях України проходила ХІІІ Всеукраїнська благодійна акція ВБФ «Серце до серця» – «Почуй світ!». Її основна мета – збір коштів для дітей з вадами слуху з метою придбання медичного обладнання для дитячих лікарень відповідної області.

Діти та молодь закладів освіти Запорізької області протягом квітня 2018 року  брали активну участь у ХІІІ Всеукраїнській благодійній акції «Серце до серця» – «Почуй світ!». За підсумками Акції було зібрано 215877, 41 грн., Запорізька область посіла 6 місце серед інших областей. За зібрані кошти було придбано 29 слухових апарати для дітей Запорізької області, які мають певні вади зі слухом.

08 лютого 2019 року відбулася Урочиста церемонія підведення підсумків Акції в Обласній клінічній дитячій лікарні. Діти разом з батьками отримали слухові апарати, які покращать їм сприйняття навколишнього світу. Учасників та координаторів акції Всеукраїнський благодійний фонд відзначив дипломами та званням «Золоте серце України». Про значущість роботи волонтерів говорили і лікарі дитячої лікарні. Присутні діти та їх батьки щиро вдячні всім учасникам Акції за їх добрі серця та добрі справи небайдужих дітей, молоді та громадян.

Усі діти також отримали солодкі подарунки від Широківської громади, яка серед організацій зайняла перше місце по збору коштів – передано більше 7 тис. грн.

Ми вдячні усім мешканцям Широківської громади, а також всім закладам Запорізької області, дітям, учнівській та студентській молоді, педагогам, викладачам, вихователям, керівникам та батькам за небайдужість, людяність та любов до самого найціннішого – дітей!

Дякуємо Оксані Левченко, організаторам та волонтерам, які проводять цю щорічну акцію!

Запрошуємо всіх взяти участь у новій Акції, яка має назву «Дитяче серденько живи» – 2019», що відбудеться з 01 до 30 квітня 2019 року, фінал –     04-05 травня. Зібрані кошти підуть на придбання діагностичного обладнання для відділення кардіології Обласної клінічної дитячої лікарні.

Давайте ми всі подаруємо дітям комфортний навколишній світ, здоров’я та щастя, адже вони чекають на нас з надією!

Кількість зібраних коштів під час акції

 

ГОЛОВНА123456789101112