Щорічно, з метою закріплення знань, навичок, отриманих під час вивчення шкільного курсу «Основи здоров’я» та відпрацювання дій педагогів і дітей під час виникнення надзвичайних ситуацій, у тому числі пожеж, Департаментом освіти і науки облдержадміністрації спільно з ГУ ДСНС України у Запорізькій області, Запорізькою обласною організацією Товариства Червоного Хреста, Добровільним пожежним товариством Укравїни у Запорізькій області проводиться Місячник безпеки життєдіяльності у закладах дошкільної, загальної середньої, професійної (професійно-технічної) та вищої освіти області.

18 лютого 2021 року у Головному управлінні ДСНС України у Запорізькій області відбулося засідання експертної (конкурсної) комісії щодо визначення переможців обласного заходу.

Місячник безпеки проходив протягом листопада-грудня 2020 року в усіх закладах освіти Запорізькій області. Кожна дитина мала змогу взяти участь у конкурсі та представити на суд компетентного журі свої роботи. У конкурсі брали участь школярі та студенти віком від 4 до 18 років.

Головна мета проведення цього конкурсу – навчання здобувачів освіти правилам безпеки життєдіяльності під час освітнього процесу, на відпочинку та в побуті.

З 15 листопада по 15 грудня 2020 року рятувальники оголосили збір дитячих творчих робіт, а Група компаній Фокстрот, як соціальний партнер, запропонувала дітям переглянути мультсеріал «Фокс і Трот поспішають на допомогу» та поділитися враженнями, втіленими у творчість.

Учасники конкурсу малювали, вишивали, клеїли, ліпили, фарбували, вирізали, будували, проявляючи не тільки свої знання та уміння, але й креатив та оригінальність ідей. Так, до Головного управління надійшло понад 1000 робіт, 200 з яких – про лисичку Фокс, її друзів-малюків та їх пригоди.

Фахівці визнали найкращими понад 40 робіт в різних вікових категоріях та номінаціях. Вражає талант наших дітей та їх бажання зробити світ безпечнішим.

Дякуємо вам, і дорослі, і малі, що приділити увагу безпеці життєдіяльності. Чекайте на підсумки та подарунки!

Фото 1 Баришевафото 2 БаришеваФото 3 БаришеваЦивірко _0436IMG_0445IMG_0452