Академія української преси висловлює Вам щиру повагу та запрошує педагогічних працівників України долучитися до онлайн-презентації медіаосвітніх видань та ресурсів АУП, які стануть у нагоді освітянам під час планування своєї діяльності в новому навчальному році. Захід відбудеться у співпраці з Міністерством освіти і науки України.

У рамках своєї медіаосвітньої діяльності тренерами та експертами Академії української преси з 2010 року регулярно проводяться різнопланові заходи, тренінги, конференції, конкурси, реалізуються масштабні проєкти, здійснюється підготовка наукових, методичних та навчальних посібників та ресурсів з медіаграмотності для різних категорій громадян, в тому числі й для педагогів різних ланок та освітніх галузей.

25 травня 2023 року о 14:00 відбудеться онлайн-презентація медіаосвітніх видань та ресурсів АУП для педагогів закладів дошкільної, загальної середньої, післядипломної педагогічної освіти, центрів професійного розвитку педагогічних працівників.

Для участі в заході необхідно до 22 травня 2023 року включно зареєструватися за покликанням: https://forms.gle/82ioM7wbxQa5vqhd6

Тривалість заходу – 1 година.

У разі виникнення питань звертайтеся за електронною адресою m.zaporozhchenko@aup.com.ua (Максим Запорожченко, менеджер медіаосвітніх програм АУП).