Державна наукова установа «Інститут модернізації змісту освіти» запрошує взяти участь у Всеукраїнському конкурсі дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей – 2023» для учнів закладів загальної середньої освіти віком від 6 до 18 років, який щороку організовують журнал «Охорона праці» та Державна служба України з питань праці за сприяння Міністерства освіти і науки України.

Щороку в конкурсі беруть участь десятки тисяч дітей з усіх регіонів України. Це важлива інвестиція у створення безпечних і здорових умов праці в державі. Завтра діти, які спробували свої сили у візуалізації питань безпеки і здоров’я на роботі, самі стануть працівниками та роботодавцями. Вони свідомо дотримуватимуться правил безпеки та вимагатимуть цього від оточення.

Конкурс відбувається у два етапи:

  • І етап (у регіонах) – до 15 лютого 2023 року. Учасники надсилають малюнки до відповідних територіальних управлінь Держпраці. Журі І етапу визначають переможців в областях і направляють їхні малюнки до редакції журналу «Охорона праці».
  • ІІ етап (фінал) – до 15 квітня 2023 року журі фіналу визначає переможців XІІ Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей – 2023». Підбиття підсумків конкурсу та нагородження його переможців заплановано на 28 квітня 2023 року – Всесвітній день охорони праці.

Серед партнерів конкурсу – Міжнародна організація праці, Фонд соціального страхування України, федерації роботодавців та профспілок, бізнес-партнери тощо.

Посилання на анонс конкурсу:

https://ohoronapraci.kiev.ua/article/ditacij-malunok-2023/startue-konkurs-ditacogo-malunka-ohorona-praci-ocima-ditej-2023

Посилання на Положення про конкурс:

https://ohoronapraci.kiev.ua/article/ditacij-malunok-2021/polozenna-konkursu-ditacogo-malunka-ohorona-praci-ocima-ditej

Координатор конкурсу від журналу «Охорона праці»:

Солодчук Людмила  тел. +38-050-355-45-64.