ГО «Центр Інноваційної Освіти «Про.Світ» спільно з освітньою організацією «Навчай для України» проводять проєкт «Спільно для вчителів». Проєкт реалізується за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні в рамках ініціативи «Спільно до навчання». «Спільно для вчителів» — це проєкт допомоги педагогам, спрямований на підтримку ментального здоров’я освітян та подолання професійних труднощів і викликів під час війни.

У рамках проєкту «Про.Світ» стартував серію прямих етерів з експертами. Ми вдячні за увагу до наших етерів на тему безпеки навчального процесу в умовах окупації та навчання дітей, які були змушені виїхати за кордон. Ознайомитись з їхніми матеріалами можна за покликаннями:

https://bit.ly/3U5oasY

та

https://bit.ly/3JxsXAK.

Хочемо запросити вас зареєструватися на наш наступний прямий етер «Булінг в закладі освіти: як розпізнати, ефективно реагувати та протидіяти?». Під час заходу вчителі, шкільні психологи та освітні управлінці зможуть дізнатися про те:

  • що таке булінг, якими є його типові ознаки та чим він відрізняється від
  • конфлікту на прикладі практичних кейсів;
  • якими є сторони булінгу в освітньому процесі, їх роль та правовий статус;
  • які органи та посадові особи мають реагувати в ситуації булінгу;
  • які є способи та механізми захисту і відновлення порушених прав
  • учасників освітнього процесу;
  • якою має бути антибулінгова політика закладу освіти та як йому
  • протидіють в інших країнах.

Цим поділиться наша експертка Лариса Гретченко — адвокат, медіатор, керівник Центру «Адвокат дитини» Вищої школи адвокатури НААУ, заступник Голови Комітету з сімейного права НААУ.

Етер відбудеться 8 лютого 2023 року о 18:00. Він буде також доступний у записі.

Участь у заході безкоштовна.

Реєстрація є обов’язковою, зробити це можна за посиланням:

https://bit.ly/3Rhkxzq

Зареєстровані учасники отримають усі деталі, покликання на трансляцію та її запис, а також матеріали етеру від нашої експертки та команди «Про.Світ».

Слідкувати за новими анонсами та ділитись ними з колегами можна на Facebook-сторінці ГО «Про.Світ»: https://www.facebook.com/CenterPro.Svit