Українсько-американський університет Конкордія провів Олімпіаду з ділової англійської мови – 2022 дистанційно 2 квітня. Під час онлайн-відкриття Олімпіади учасників привітали представники адміністрації та викладацького складу Українсько-американського університету Конкордія, а також давні друзі і партнери університету: пані Марина Малигіна, регіональний менеджер та офіційний представник Pearson Education в Україні, а також пан Пол Томас, радник ректора УАУК, чільний експерт у галузі економіки природних ресурсів, міжнародних фінансів та оцінки активів підприємств, партнер і президент компанії “Томас і Сімонова”.

Олімпіада традиційно включала дві частини: тестування і ділову презентацію. Тестування відбулося онлайн у режимі реального часу на платформі Moodle Центру дистанційного навчання УАУК 2 квітня; онлайн-прокторинг здійснювався через програму відео-конференцзв’язку Zoom. Презентації подавалися у вигляді відеозаписів і оцінювалися досвідченими викладачами англійської та ділової англійської мови, викладачами-предметниками та запрошеними зовнішніми експертами.

І місце отрмала Акопян Карина (м. Запоріжжя, комунальний заклад «Запорізька спеціалізована школа-інтернат ІІ-ІІІ ступенів “Січовий колегіум” Запорізької обласної ради, 11 клас) – 175,30 балів за сумою двох турів. Додаткові нагороди: переможець першого туру (комплексне тестування) – І місце за результатами тестування; переможець другого туру (ділова презентація) – І місце за усну ділову презентацію на тему “Green Ant” зі спеціальною нагородою “Sustainable Development Ambassador”
За рішенням адміністрації переможці отримають 100%-знижку за умови вступу до УАУК.

Вітаємо колегіантку Акопян Карину із міжнародним визнанням!