ІІІ Всеукраїнський конкурс наукових есе “Публічне управління в історії української держави” проводився з метою підтримки розвитку талановитої молоді кафедрою національної економіки та публічного управління ДВНЗ “Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана” у співпраці з ГО “Молоді агенти змін” та кафедрою політичних технологій за сприяння ДНУ “Інститут модернізації змісту освіти”.

Колегіантка Олена Акчуріна (науковий керівник –  вчитель історії та правознавства Марцих Світлана) гідно представила есе “Електронна демократія в Україні: проблеми і реалії” і отримала перемогу.

Конкурс тривав в два тури.

  1. Конкурсне оцінювання есе.
  2. Підсумкові онлайн-дебати, під час яких відбулася публічна дискусія учасників з презентацією ключових ідей.

До участі у конкурсі було зареєстровано 250 учасників з різних регіонів України. До другого туру пройшло 50 найкращих.

За результатами конкурсу здійснюється видання електронного наукового збірника, в якому у форматі наукової статті буде опубліковано есе Олени Акчуріної “Електронна демократія в Україні: проблеми і реалії”.

Як переможниця Олена отримає призи від ГО “Молоді агенти змін” та запрошення до участі у Міжнародному проєкті “Школа змін”. А також отримає сертифікат, який є підставою для отримання додаткових балів спеціальності “Публічне управління та адміністрування” в ДВНЗ “Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана”.