Добридень, Весно! З весною, друзі! З першими тендітними підсніжниками, з голубоокими пролісками, з духмяними фіалками! З веселим пташиним щебетом! З весняними мріями, надіями, сподіваннями!

До Запорізького Січового колегіуму весна завітала не з порожніми руками. Вона принесла колегіантам нові перемоги, здобуті їх творчістю, натхненням, працьовитістю, настирливістю та прагненням бути першими. Цікаво, що  гідні перемоги колегіуму вибороли  саме дівчата  –  своєрідний символ юної й прекрасної весни. «Трояндова експресія»  –  так називалася колекція студії Краси й моди колегіуму, яка була представлена на двох дистанційних конкурсах мистецтв у нашій столиці,  –  на Міжнародному багатожанровому конкурсі «Artistic arsenal» та на Всеукраїнському конкурсі «Зимові забави». На обох конкурсах наші красуні були першими. Сердечно вітаємо з перемогами і колегіанток-красунь, і їх незмінного керівника Світлану Тарлінську!

Та не лише  талановитими красунями славиться Січовий колегіум. І не лише інтелектуалами. Має колегіум ще й добру спортивну славу. Вкотре примножує цю славу учениця 8 класу Олександра Литвиненко: щойно вона стала срібною призеркою першості України з легкої атлетики з бігу на дистанцію 200 метрів. Пишаємося тобою, Олександро! Нових перемог тобі!

Весна робить перші кроки по землі. Ми раді тобі, Весно! Сподіваємося, Весно, на твої нові й нові подарунки, на нові й гідні  перемоги нашого Січового.