Шановні учні та педагоги закладів освіти Запорізької області!

Запрошуємо вас на заняття ОБЛАСНОЇ ЛІТНЬОЇ ШКОЛИ МАН – 2022, яку заплановано провести у дистанційному форматі з 20 по 30 червня 2022 року.

Незважаючи на складну ситуацію у країні та часткову окупацію нашої області, ми вважаємо, що науковий пошук юними дослідниками не має зупинятися.

Якщо ви – молоді та допитливі, наполегливі та готові до наукового пошуку і зараз знаходитеся у безпеці – чекаємо вас на заняттях у Літній школі, яка цьогоріч буде працювати за двома напрямками: гуманітарно-природничий та науково-технічний.

Організатори Школи та викладачі провідних вузів області спробують навчити вас розгледіти проблеми і працювати над ними, знаходити нову інформацію в результаті аналізу наукових текстів, структурувати зібраний матеріал та результати свого наукового пошуку. Програмою школи передбачено онлайн заняття, групові консультації, самостійна робота учасників тощо.

Навчання відбуватиметься дистанційно: як заочно (текстові файли, презентації тощо), так і з використанням інтернет-ресурсів Google meet та Zoom.

Координатори Літньої школи МАН-2022:

гуманітарно-природничий напрям завідувачка організаційно-масового відділу (з питань роботи з талановитою молоддю та МАН) КЗ «Центр туризму» ЗОР Шелегеда Олена Романівна, тел. 067 6186135, ел. пошта: man_zoctkum@ukr.net;

науково-технічний напрям завідувач науково-технічного відділу ЗОЦ НТТУМ «Грані» Тамкович Ірина Олександрівна; тел.: 066 634 92 04, ел. пошта:  centr.grani.man@gmail.com

Щоб стати слухачем Літньої школи МАН вам потрібно заповнити Google форму до 19.06.2022 для участі в роботі у відповідного напрямку:

-гуманітарно-природничий: https://docs.google.com/forms/d/1s0z8vRgq6SxuVs2qIRbECPW3FX8OFl7DlKzBU4NDfjE/edit

– науково-технічний: https://docs.google.com/forms/d/1RwhtVrC2ULLoQVsxtrFvaS0PRYNihpe74dHtRxs8WLU/viewform?edit_requested=true