У Києві відбувся фінал восьми Всеукраїнської юнацької баскетбольної ліги серед дівчат 2007 року народження в дивізіоні А.

До вісімки кращих колективів, які змагалися за нагороди потрапила і команда Комунального закладу Запорізька обласна дитячо-юнацька спортивна школа Запорізької обласної ради, під керівництвом тренера Наталі Рассолової.

За результатами регулярної першості запорізькі баскетболістки посіли друге місце у своїй групі, лише на одне очко поступаючись команді з Дніпра.

У  ¼ фіналу восьми, КЗ ЗОДЮСШ ЗОР переконливо здолали команду 62:37. А на стадії 1/2 у напруженій битві зовсім трохи поступилися переможцю групи А – команді    СДЮШОР (Зб.м.Києва-МОБІ) 61:65.

Таким чином запорізькі дівчата вибороли право поборотися за бронзу. І шансу не впустили, перемігши одного з лідерів чемпіонату «Венето-Черкаси»  62:53.

У фіналі ДФКС-СДЮСШОР №5 (Дніпро) здолав СДЮШОР (Зб.м.Києва-МОБІ) 65:53.

На додачу до комплекту бронзових медалей, запорізька команда має і ще одну приємну відзнаку – баскетболістка КЗ ЗОДЮСШ ЗОР  Ірина Баршак увійшла до символічної п’ятірки фіналу восьми.

Basket_zp (3)Basket_zp (1)Basket_zp (2)