1 квітня для учнів Комунального закладу “Терпіннівська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат” Запорізької обласної ради з дотриманням всіх карантинних вимог співробітники Мелітопольського міськрайонного управління ГУ ДСНС України у Запорізькій області капітан служби цивільного захисту, начальник оперативно-корекційного відділу Храмов А. Г. та майор служби цивільного захисту,головний фахівець Криворотько О. В., провели заняття в інтерактивному навчальному центрі дітей та молоді.

Під час заняття учні ознайомилися з правилами пожежної безпеки, розширили уявлення про роботу пожежників , про способи гасіння пожеж та транспорт спеціального призначення. Дітям розповіли та показали на практиці, як надавати першу домедичну допомогу; ознайомили з елементарними правилами та діями при виникненні надзвичайних ситуацій. Учні подивилися соціальний ролик щодо дій при евакуації в освітньому закладі, а також наприкінці заняття отримали подарунки.

Дякуємо начальнику Мелітопольського МРУ ГУ ДСНС України у Запорізькій області Кучеркову Д.О. за запрошення та співробітникам за цікаву, пізнавальну екскурсію.