Вітаю всіх із завершенням навчального процесу у 2019/2020 навчальному році!

У час загальнонаціональних карантинних випробувань освітній процес у закладах освіти Запорізької області вперше завершується дистанційно. Як і всі попередні роки, навчальний рік у школах триватиме до 01 липня для всіх учнів, окрім одинадцятикласників. Свідоцтва про здобуття повної загальної середньої освіти 11-класники отримають після складання зовнішнього незалежного оцінювання.

За цей рік, в сьогоднішніх умовах, наші винахідливі та креативні педагоги навчилися успішно використовували різні технічні засоби для організації повноцінного дистанційного освітнього процесу з дітьми. Кожного ранку розпочиналося навчання, спілкування в режимі онлайн і завершувалися, здебільше, наприкінці робочого дня, а інколи, у надвечір’ї консультаціями та добрими порадами.

Хвилюючі почуття переповнюють сьогодні школярів: адже взято ще одну сходинку на шляху пізнання. Сподіваюся, що літні канікули нададуть змогу відпочити, загартувати себе, набратися сил перед початком нової подорожі країною Знань.

Дорогі випускники! Збігли і залишилися в минулому ваші шкільні дні і роки – щаслива, весела пора життя, сповнена мріями та сміливими планами. Заклад освіти залишиться для вас яскравим спогадом про щасливе дитинство, талановитих педагогів, а попереду буде доросле життя, повне добрих вчинків, відкриттів та радісних переживань.

Бажаю кожному з вас впевнено йти життєвою дорогою, завжди досягати поставленої мети, бути справжніми патріотами, які творять нову історію, чисте і світле майбутнє рідного Запорізького краю.

Хочу висловити слова щирої вдячності усім працівникам освіти за самовіддану і натхненну працю, за любов до своїх вихованців, за успішні кроки у створенні нової дистанційної освіти. Ми пишаємося вами! Своєю невтомною працею, своїм серцем ви допомагаєте дітям пізнавати світ, прищеплюєте найвищі моральні та духовні цінності.

Дякуємо нашим батькам, нашим найважливішим партнерам у організації навчання у школі, а особливо вдома, за підтримку, терпіння і розуміння. Адже це було і ваше нове нелегке навчання, нове глибинне випробування сучасними знаннями. Таке єдине та умотивоване спілкування було для всіх нас дуже дорогоцінним, плідним і має високий результат. Адже і для вас, і для нас – освіта і здоров`я дітей найважливіше!

Бажаю всім щастя, миру, злагоди, впевненості, сімейного добробуту, здійснення усіх мрій і нових перемог!