Комунальним закладом «Запорізький обласний центр художньо-естетичної творчості учнівської молоді» Запорізької обласної ради з 07 квітня до 23 квітня 2021 року проведено Обласний етап Всеукраїнського конкурсу дитячих малюнків «Намалюй свою «МРІЮ», який присвячений урочистості 75-ій річниці від дня створення КБ «Антонов» та популяризації професії авіаконструктора серед дітей і молоді України, реалізації творчих здібностей молодого покоління.

На конкурс було представлено понад 350 робіт від закладів загальної середньої, позашкільної, професійної (професійно-технічної) освіти та закладів освіти обласного підпорядкування. Проведення Конкурсу дозволило оцінити оригінальність ідей, відповідність малюнків тематиці конкурсу, яскравість, виразність роботи, індивідуальність і креативність творчого почерку. Обласне журі відзначило позитивні тенденції формування у дітей і молоді творчості, креативності, оригінальності.

Авторів, роботи яких посіли І, ІІ, ІІІ місця, було нагороджено дипломами Департаменту освіти і науки Запорізької облдержадміністрації. Експонати, які посіли І місця будуть відправлені до м. Києва для участі у завершальному етапі Всеукраїнського конкурсу дитячих малюнків «Намалюй свою «МРІЮ»

 

Бажаємо нашим вихованцям перемоги на Всеукраїнському конкурсі!

DSC_0011DSC_0015DSC_0017DSC_0029DSC_0030DSC_0003DSC_0004DSC_0005DSC_0008