Протягом листопада – січня 2020-2021 навчального року проходив Обласний конкурс авторської дитячої і юнацької поезії та прози «Зима крокує – свята дарує».

Організатор – комунальний заклад «Запорізький обласний центр художньо-естетичної творчості учнівської молоді» Запорізької обласної ради.

Мета конкурсу: формування у молодого покоління високих моральних цінностей, пропаганда традицій святкування зимових свят в Україні, збереження культурної спадщини, привернення уваги молодого покоління до літературного мистецтва та глибокої пошани до рідного слова, виявлення та підтримка талановитих авторів-початківців, розвиток їхнього творчого потенціалу.

На конкурс надіслано більше 300 авторських робіт з літературного мистецтва. Активними учасниками конкурсу стали також учні Запорізької школи-інтернату «Козацький ліцей».

Отож нарешті маємо результати!

Вітаємо ученицю 8-А класу Гуркову Маргариту, яка здобула перемогу (І місце) у номінації «Проза» та була нагороджена Дипломом Департаменту освіти і науки Запорізької облдержадміністрації.

Вітаємо юну майстриню слова та її керівницю Філоненко Юлію Володимирівну з перемогою!

Бажаємо наснаги, нових творчих ідей, здійснення мрій і нових перемог на літературному Олімпі в майбутньому!