Дорогі освітяни!

Від щирого серця вітаю всіх із початком 2022/2023 навчального року та Днем знань.

Нам з вами випало жити, навчатись і брати участь у вирішенні долі України та Запорізького краю в дуже складний, історично відповідальний період. На жаль, в 2022 році це світле і радісне свято проходить у воєнний час. Освіта за цей час стала дійсно нескореною!

Свято Дня знань – це значна подія для всієї України. Хвилюючі почуття переповнюють сьогодні першокласників, починається щаслива, весела пора шкільного життя, сповнена мріями та сміливими планами.

Головне – не втратити жодної дитини, зберегти в усіх природну допитливість і потяг до навчання, дати відчуття безпеки і поваги до кожного.

У цей святковий день хочу висловити слова щирої вдячності усім працівникам освіти за самовіддану і натхненну працю, за любов до країни, своїх вихованців, за успішні кроки у реформуванні освіти.

Віримо в наших талановитих вихователів, вчителів, майстрів, викладачів та наукових співробітників і робитимемо все можливе, щоб покращити умови вашої роботи, гідно оцінювати досягнення і піднімати престиж професії у суспільстві. Своєю невтомною працею ви допомагаєте дітям пізнавати світ, прищеплюєте найвищі патріотичні, моральні і духовні цінності учнівській та студентській молоді. Будьте активними, навчайтеся новому, не зупиняйтеся в розвитку власного педагогічного та наукового таланту.

З огляду саме на системну, планомірну та наполегливу роботу освітян Запорізької області можна з упевненістю констатувати, що всі плани відбудови та розвитку повоєнної освіти в України, амбітні перспективи перезавантаження всіх ланок освіти будуть якісно виконуватися й надалі.

У цей день хочу побажати всім вам Перемоги, мирного неба, натхнення, успіху й сил для нових звершень!

Будьмо сильними! Будьмо разом!

Все буде Україна!