За ініціативи комунального закладу «Запорізький обласний центр художньо-естетичної творчості учнівської молоді» Запорізької обласної ради з вересня до грудня 2021 року проведено Обласну національно-патріотичну благодійну акцію «З любов’ю до Героя» в рамках Всеукраїнського фестивалю мистецтв «Військові обереги від Святого Миколая» (далі – Акція).

До участі в Акції долучились учні, вихованці та студенти закладів загальної середньої, позашкільної, професійної (професійно-технічної), фахової передвищої освіти, а також вихованці загальної середньої освіти з інтернатами (пансіонами) зі всієї Запорізької області.

Було зібрано понад 1500 виробів-оберегів виготовлених з глини, дерева, лози, соломи, бісеру, тканини, паперу, солоного тіста тощо та вітальні малюнки-листівки до Дня Збройних сил України, Дня Соборності України, Дня Святого Миколая, новорічних та різдвяних свят для воїнів-захисників.

Напередодні свят всі подарунки передані в батальйон патрульної служби Національної поліції особливого призначення «Скіф» для направлення військовим в зону ООС.

Дякуємо всім учасникам Акції за активну підтримку наших військових-захисників! Слава Україні! Героям Слава!

фото 6Фото 2Фото 3фото 4фото 5