День Святого Миколая – найсвітліше і найрадісніше свято усього християнського народу. Це свято любові і доброти, на яке з нетерпінням чекають і дорослі, і малі.

У переддень свята вихованці комунального закладу «Запорізький обласний центр художньо-естетичної творчості учнівської молоді» Запорізької обласної ради разом з позашкільними закладами Запорізького краю відвідали воїнів 55 окремої артилерійської бригади, яка базується у м. Запоріжжя. Старт зустрічі дав Всеукраїнський фестиваль мистецтв «Військові обереги від Святого Миколая», що є результатом меморандуму про співробітництво між Українським державним центром позашкільної освіти та Сухопутними військами Збройних Сил України.

В залі військової частини зібралися воїни України, захисники, опора держави, мужність і професіоналізм яких здатні подолати будь-які перешкоди.

Юні артисти підготували святковий концерт, у програмі якого – українські патріотичні, ліричні пісні, щедрівки, колядки, жваві танці, які бійці сприймали із захопленням.

Всіх присутніх привітав Святий Миколай у супроводі янголят, які принесли у дарунок воїнам обереги, виготовлені руками вихованців комунального закладу «Запорізький обласний центр художньо-естетичної творчості учнівської молоді» Запорізької обласної ради. Юні артисти отримали від концерту велике задоволення: адже їх зустрічали дружніми оплесками.

Закінчилось свято спільним фотографуванням, незабутніми враженнями та побажанням всім міцного здоров’я, щасливої долі і миру.

DSC_0052IMG_1180IMG_1248