Усі досягнення, якими багатий наш Запорізький Козацький ліцей, складаються зі щоденної праці, знань, талантів і досягнень його мешканців. Разом ми розвиваємося, у чомусь помиляємося, або ж перемагаємо та відкриваємо у собі нові грані й можливості, удосконалюємо себе та вчимося працювати в команді.

1 червня 2021 року відбулося підсумкове засідання старшини (лідерів) дитячо-юнацької організації «КІШ».

Кожен координатор осередку прозвітував про свою роботу за навчальний рік. Обговорили переваги й недоліки в діяльності самоврядування. Взяли на озброєння ті моменти в роботі, які потребують особливої уваги та деяких змін.

Юна очільниця «кошівців» Тонковська Вероніка подякувала усім за активну і продуктивну співпрацю.

Також Подяками за вагомий особистий внесок у реалізацію творчих ідей, за активну громадську позицію, відповідальне ставлення до своїх обов’язків, активну участь у житті ліцею було відзначено найактивніших лідерів: Хомицьку Ілону, Ратош Катерину (осередок «Козацька доблесть»); Дударь Анастасію та Рибаченка Олександра (осередок «Затишок і комфорт»); Бабенко Кіру (осередок «Традиції і творчість»); Єнальєва Дмитра (осередок «Кобзарі») і, звичайно ж, Тонковську Вероніку за ефективну організацію учнівського колективу та відповідальне ставлення до виконання своїх обов’язків координатора самоврядування здобувачів освіти ліцею.

На засіданні також підбили підсумки рейтингового оцінювання за результатами успішності, активності, зовнішнього вигляду, дисципліни і порядку тощо та визначили найкращі класи 2020-2021 навчального року.

Отож серед середньої ланки (5-7-х класів) звання «Найкращий клас-2021» отримав 7-А, а серед старшої (8-11-ті класи) – 8-Б клас.

Вітаємо колективи 7-А та 8-Б класів і їхніх педагогів з отриманням такої високої відзнаки! Залишайтеся завжди єдиною дружною командою, що досягає поставлених цілей! Успіхів!

DSC_0278DSC_0279изображение_viber_2021-06-02_21-54-39изображение_viber_2021-06-02_21-54-40изображение_viber_2021-06-03_15-43-59