9 березня розпочав свою роботу Обласний онлайн-фестиваль історичного краєзнавства учнівської молоді «Дослідники минулого». Протягом місяця за звання кращих істориків-краєзнавців змагатимуться 22 команди з різних куточків Запорізької області, загальної кількістю 159 учасників.

Урочисте відкриття було присвячене 207-й річниці з дня народження найвідомішого українського поета, національного героя та символу України – Тарасу Григоровичу Шевченку.

З привітальним словом до учасників заходу звернулися: директор КЗ «Центр туризму» ЗОР – Романчук Олександр Павлович; методистка відділу позашкільної, спеціальної та вищої освіти Департаменту освіти і науки Запорізької облдержадміністрації – Чурікова Лариса Василівна та головний суддя Онлайн-фестивалю, керівник туристських груп (експедицій) – Сало Юрій Олександрович. Вони побажали командам успіхів, чудових вражень і наполегливої боротьби у змаганнях.

Матеріали конкурсної програми учасники будуть розміщувати на офіційній сторінці Онлайн-фестивалю у соціальній мережі Facebook

https://www.facebook.com/groups/431555118079454/?notif_id=1615276828679390&notif_t=group_milestone&ref=notif.

Усі лайки, репости та коментарі будуть враховуватись під час підведення підсумків. Тому переходьте за посиланням, долучайтеся до групи та активно підтримуйте своїх фаворитів!