15 лютого 2023 року в онлайновому режимі відбудеться Всеукраїнськийнауково-практичний семінар «Впровадження сучасних освітніх та виробничихтехнологій у професійній освіті України».

Організаторами семінару є Міністерство освіти і науки України,Державна наукова установа «Інститут модернізації змісту освіти», Комітет зфізичного виховання та спорту МОН України, ДНЗ «Київський професійнийколедж з посиленою військовою та фізичною підготовкою», Київське вищепрофесійне училище технологій та дизайну одягу, ГО «Ukraine Active», ГО«Всеукраїнська асоціація працівників професійно-технічної освіти».

До участі запрошуємо представників органів управління освітою, закладів післядипломної педагогічної освіти, центрів професійного розвитку педагогічних працівників, керівників і вчителів закладів загальної середньої освіти та професійної (професійно-технічної) освіти, викладачів закладів вищої освіти, науковців, аспірантів, усіх зацікавлених осіб.

Участь у заході безоплатна. Початок заходу о 14:00. Попередня реєстрація учасників за покликанням https://forms.gle/r7mXkid1PwE5t3NT9

Учасники семінару зможуть отримати сертифікат про підвищення

кваліфікації на 3 години / 0,1 ЄКТС.

Довідки за телефонами: 096-98-41-030 – Тетяна Анатоліївна Малечко;

097-842-32-67 – Галина Анатоліївна Коломоєць.