Сьогодні Україна болить, пече кожному з нас – чи то сивочолому, чи то юному. Сьогодні українці разом із цілим світом виборюють свою незалежність, свою державність. Сьогодні ми всі вже мріємо про Україну майбутню – міцну, щасливу і квітучу.

Вихованці Січового теж живуть цими мріями. Саме тому, колегіанти-лідери взяли участь у Всеукраїнській школі з громадянської та волонтерської участі патріотичного виховання «Агенти змін», де вибороли право, як переможці, навчатися й творити поки що в мріях, намірах, планах майбутню сильну Українську державу.

Відтепер у школі «Агенти змін» Запорізький Січовий колегіум буде представлений вихованцями:  Залюбовська Владислава, Колесникова Влада, Стрішко Софія. Допомогли колегіантам здобути перемогу в конкурсі викладачі Валентина Славич, Людмила Бостан та Світлана Марцих.

Тож хай патріотичні та громадянські здобутки й перемоги Січового будуть вагомим внеском у нашу спільну майбутню перемогу над божевільним і диким ворогом. Майбутнього тобі, рідна Україно! Перемоги тобі!